Δημοτικό Σχολείο ΔΕΣ

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Θυμάστε με τρυφερότητα το πρώτο του χαμόγελο. Πόσο περήφανοι νιώθατε στο πρώτο του βήμα! Ακόμη αισθάνεστε την πρώτη του αγκαλιά.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και …το πρώτο του σχολείο!

Το σχολείο που μπορεί να αποκαλύψει τα ξεχωριστά συναισθήματα που κρύβει, το σχολείο που μπορεί να αναπτύξει τα ιδιαίτερα ταλέντα του και να μετατρέψει κάθε εμπειρία σε εμπλουτισμένη γνώση.

Καλωσήλθατε στο ΔΕΣ!

Το ΔΕΣ είναι το διαδραστικό ευρωπαϊκό  σχολείο, ειδικά διαμορφωμένο για την ευαίσθητη ηλικία των νηπίων, που βάζει τις πρώτες και σημαντικότερες βάσεις για την εξέλιξη του παιδιού σας.

Μέσα από το δες εξασφαλίζεται η επέκταση και ο εμπλουτισμός των εμπειριών και της σκέψης του παιδιού στη νηπιακή ηλικία. Με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το Ανοικτό Εκπαιδευτικό Σύστημα και με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους μετάδοσης της γνώσης. Το μαθησιακό υλικό είναι προσαρμοσμένο στη βιωματική εμπειρία, το παιχνίδι και την ανακάλυψη, που κάνουν τη μάθηση πραγματική διασκέδαση για τα παιδιά!

Η εμπλουτισμένη μάθηση, η σύγχρονη παιδαγωγική μέθοδος που βασίζεται στη θεωρία των Πολλαπλών Ευφυιών (Multiple Intelligence Theory) του H.Gardner του Πανεπιστημίου Harvard, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα παιδιά να ανεβάσουν το δείκτη ευφυΐας τους και τις ικανότητές τους. Διασκεδαστικές  δραστηριότητες, πειράματα, παιχνίδια ρόλων και παρουσιάσεις, βοηθούν τα παιδιά να βρουν και να καλλιεργήσουν τις πολλαπλές ευφυΐες και τα ταλέντα τους και όχι μόνο!

Μέσα στο ΔΕΣ, το πρώτο του σχολείο, το παιδί ανακαλύπτει την ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, τη δημιουργική και κριτική σκέψη και την αυτοπεποίθησή του.

mikri-istoria mikri-istoria2
επιστροφή στην κορυφή