Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Έλενα Χλεμπογιάννη

Γυμνάστρια

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε ένα πολύ όμορφο χωριό την Δεσφίνα, που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από τους Δελφούς, την αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου.
Από την παιδική μου ηλικία όταν με ρωτούσα τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, η απάντηση μου ήταν γυμνάστρια. Έτσι λοιπόν πραγματοποίησα το όνειρο μου και σπούδασα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ασχολήθηκα με το τένις, την κολύμβηση, τους παραδοσιακούς χορούς και την βασική γυμναστική.
Εργάστηκα στο εργαστήρι συμβουλευτικής συναισθηματικής υποστήριξης
"Kids and Us" διδάσκοντας κολύμβηση σε παιδιά νηπιακής ηλικίας. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.
Έπειτα εργάστηκα και συνεχίζω να εργάζομαι έως και σήμερα σε ιδιωτικά σχολεία καθώς και σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Αλίμου.
Σκοπός μου είναι να μυήσω τα παιδιά στον αθλητισμό και να τους περάσω σωστά μηνύματα.

 

 

Όταν το παιχνίδι, γίνεται μάθηση!

Μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες του δες, τα παιδιά παίζοντας μαθαίνουν τις ανεκτίμητες αξίες που χαρακτηρίζουν έναν αθλητή: άμιλλα, ευγένεια, πειθαρχία, στόχος και επιμονή.

Τα παιδιά συμμετέχουν σε εξειδικευμένα και καινοτόμα προγράμματα, που βασίζονται στην παιγνιώδη μορφή εκμάθησης, ώστε να μυηθούν στις τεχνικές των sports σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η ομαλή μετάβαση από την εκμάθηση στην αγωνιστική φάση, γίνεται σε ειδικούς αθλητικούς χώρους, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με δημιουργικές και εξειδικευμένες τεχνικές, που αναπτύσσουν τις κινητικές ικανότητες των παιδιών και βελτιώνουν τη μυϊκή συναρμογή τους.

Μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες του δες, το κάθε παιδί ανακαλύπτει το μικρό αγωνιστή που κρύβει μέσα του και μαθαίνει να αγαπά την άσκηση πρώτα απ’ όλα για τις εμπειρίες που του προσφέρει.

Έτσι, στο δες, όλα τα παιδιά είναι ...μικροί πρωταθλητές!

επιστροφή στην κορυφή