Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Μάνια Αρμελινιού

Καθηγήτρια Γαλλικών

Γεννήθηκα στην Αθήνα και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στην ελληνογαλλική σχολή Jean D’Arc , όπου ολοκλήρωσα τον πρώτο κύκλο σπουδών μου από το Delf έως το Sorbonne II. Στη συνέχεια σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών (τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας). Παράλληλα απέκτησα μέσω I.F.A το Sorbonne III.

Εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης έξι χρόνια , δύο από τα οποία ανήκω στην ομάδα του ΔΕΣ.

Η εργασία μου με γεμίζει χαρά και ενέργεια συνδυάζοντας την αγάπη μου για τα παιδιά και τα γαλλικά.

Η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας στην προσχολική ηλικία είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία. Η μέθοδός μας αποτελείται από εκπαιδευτικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, εικαστικά, πρώτη γραφή και φυσικά διαδραστικό παιχνίδι μέσω iPad. Η εναρμόνιση της νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ψηφιακή μάθηση έχει ως αποτέλεσμα την ευχάριστη και διασκεδαστική εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Ως υπεύθυνη αυτού του προγράμματος, εντυπωσιάζομαι καθημερινά από τη μοναδική ιδιότητα που έχουν τα παιδιά να «ρουφούν» τη γνώση, εντυπωσιάζομαι από τις εκφράσεις έκπληξης και χαράς που έχουν στα πρόσωπά τους κάθε φορά που ακούν μια ξένη λέξη και στην πορεία αναζητούν να μάθουν περισσότερες! Εντυπωσιάζομαι από την αγάπη που δείχνουν σε αυτό που μαθαίνουν...

Στόχος μου, η εναρμόνιση τεχνολογίας και μάθησης μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Η μετάδοση της ξένης γλώσσας, αποτελεί για μας υπεύθυνη και σημαντική υπόθεση, μιας και η μεταδοτικότητα εκτός από χάρισμα είναι το σημαντικότερο αποτέλεσμα της παιδαγωγικής επιστήμης.
επιστροφή στην κορυφή