Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Frau Maria Sanozidou

Erzieherin

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια μακρινή χώρα, τη Γερμανία, γεννήθηκε ένα μικρό κοριτσάκι, η Μαρία. Κοριτσάκι χαρούμενο και ανήσυχο γεμάτο περιέργεια, εξερευνούσε τον κόσμο γύρω του. Ήθελε να βλέπει και να μαθαίνει τα πάντα. Της άρεσε να παίζει με τα δύο μικρότερα αδέλφια της, να τους μαθαίνει όσα γνώριζε και να τους προσέχει σαν να είναι η μαμά τους.

Θυμόταν τα ωραία παιδικά της χρόνια. Τότε, που έπαιζε χαρούμενη και ξένοιαστη με τα παιδιά στη βροχή, στον ήλιο και το χιόνι. Τότε, που η φαντασία και οι ιδέες της έκαναν χαρούμενα τα άλλα παιδάκια, αφού πάντα ήταν η καρδιά της παρέας. Η Μαρία βοηθούσε τα αδέλφια της να βάζουν τα παπουτσάκια τους και τους κρατούσε το χεράκι όταν πήγαιναν βόλτα. Τόσες μνήμες, τόσες ώραιες στιγμές… Πώς να τις κρατούσε για πάντα;

Έτσι τελειώνοντας το σχολείο, η Μαρία ήξερε το επάγγελμα που της ταίριαζε: ήθελε να βρίσκεται μαζί με παιδιά, ήθελε να μοιράζεται μαζί τους το μαγικό τους κόσμο… έναν κόσμο γεμάτο γέλια, χαρά και χρώματα.

Η Μαρία σπούδασε παιδαγωγικά και εργάστηκε αρκετά χρόνια στη Γερμανία.

Πριν δυο χρόνια, ο δρόμος της τήν οδήγησε στην Ελλάδα και στο πολύχρωμο κόσμο του ΔΕΣ, δίνοντάς της τη δυνατότητα να είναι πάντα με τα παιδιά που τόσο αγαπά!
επιστροφή στην κορυφή