Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Μαρία Καμπέρη

Δασκάλα προσχολικής αγωγής

Γεια σας! Λέγομαι Μαρία Καμπέρη, είμαι βρεφονηπιαγωγός και τα τελευταία 8 χρόνια αναπτύσσω μια δυνατή και σταθερή σχέση με τους μικρούς μου φίλους.

Δεν ξέρω τι με έκανε να ασχοληθώ μ’ αυτό το επάγγελμα, το σίγουρο όμως είναι πως δε θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο!

Όταν βρέθηκα έξω απ’ την πόρτα του δες κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι θα γίνει το σπίτι μου! Το καταφύγιο, που θα με κάνει να νιώθω όμορφα κάθε στιγμή! Απο τότε, κάθε χρόνο συστήνομαι σε νέα παιδιά και καλούμαι να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου. Το απίστευτο όμως, είναι πόσες γνώσεις και εμπειρίες μου δίνουν εκείνα!!!

Με έχουν διδάξει αγάπη, αυθορμητισμό, επιμονή, υπομονή και ειλικρίνεια (γιατί, «πώς να κρυφτείς απ’τα παιδιά , έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα...»).

Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι κι η δικιά μας περνάει από διάφορα στάδια: την άρνηση, τα ξεσπάσματα θυμού και πολλά άλλα που όλοι μας έχουμε νιώσει.

Όμως, αν θέλετε το πιστεύετε.... δεν υπάρχει ομορφότερη αγκαλιά, γλυκότερο φιλί και καλύτερο παρεάκι απ’ αυτό των μαθητών μου!! Τους ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρουν ανιδιοτελώς και θέλω να πιστεύω πως κάνω το καλύτερο δυνατό. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατό για μένα!
επιστροφή στην κορυφή