Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Δεμέστιχα 4 | 166 72 Βάρκιζα
Τηλ: 2108974143
επικοινωνία

Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο

Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
Καλύμνου 9Α | 166 72 Βάρη
Τηλ: 2109689426
επικοινωνία

Έλσα Κουτά

Δασκάλα προσχολικής αγωγής

Η Έλσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα, είναι δηλαδή παιδί της πόλης! Μιας πόλης, που τότε ήταν γεμάτη γειτονιές και από παντού ακούγονταν φωνές παιδιών που έπαιζαν στις αλάνες. Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν κι η δική της, μονίμως η πιο τσιριχτή και πιο δυνατή, ικανή να κάνει τις τζαμαρίες των σπιτιών να ...καρδιοχτυπούν, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι φίλοι της!

Επειδή λοιπόν, λάτρευε το παιχνίδι.. έτσι όταν ήρθε η ώρα να πάρει τη μεγάλη απόφαση για το μέλλον της δε χρειάστηκε να σκεφτεί, ήξερε απλά ότι ήθελε να μεγαλώσει ...μικραίνοντας!

Ο τρόπος; Ένας και σίγουρος: να είναι συνέχεια μαζί με τα παιδιά και να παίζει.

Σπούδασε στην Αθήνα, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας παράλληλα σε σεμινάρια, ημερίδες και ομάδες με θεματικό πυρήνα τα παιδιά.

Υπήρξε μέλος ομάδας θεατρικού παιχνιδιού και έκφρασης και από τότε, μέχρι σήμερα, στις προτεραιότητές της καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση το σχέδιο, η οικολογία, η φωτογραφία και οι κατασκευές.

Εδώ και 17 χρόνια καθημερινά απολαμβάνει τα γέλια, τις αγκαλιές, τα φιλιά, την αγάπη και, πάνω από όλα, το παιχνίδι των μικρών που βιάζονται να κατακτήσουν (με τη βοήθεια της) τον κόσμο των μεγάλων!

 

Υ.Γ.: Αυτό πού λατρεύει περισσότερο (κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια) είναι να κάνει μαζί τους «σκανδαλιές»!
επιστροφή στην κορυφή